Please use english language
It is currently 18 Feb 2018, 18:19

All times are UTC





Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: 07 Dec 2017, 03:39 
Offline

Joined: 31 Jan 2014, 01:40
Posts: 15
Could it possibly be my ENB configuration? I can upload that as well if you would like to try.

Edit: So I uninstalled Spring Cleaning and did a clean save, then installed Scrap Everything and the bug seems to be gone all the while keeping everything else the same. Thanks for taking the time to look into this.


Top
 Profile  
 
Tomoko
PostPosted: 07 Dec 2017, 10:22 
Offline
*blah-blah-blah maniac*
User avatar

Joined: 27 Dec 2011, 08:53
Posts: 11766
Location: Voronezh
No, its definetly not config of the mod itself.

_________________
AMD A6-3420M 1.5 GHz, 8 Gb ram, Radeon HD6520G 2 Gb, Win7
I am INFP, not the brutal, godamnit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 25 Dec 2017, 12:17 
Offline

Joined: 25 Dec 2017, 12:10
Posts: 1
ENBSeries wrote:
No, it's definitely not config of the mod itself.

Can confirm, have the same issue. Some mods definitely cause the problem (that change the world cells), but the root of the problem - cloud shadows. They disabling at a certain angle of view. Unfortunately, I disabled the function of cloud shadows, despite the fact that it looks pretty.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group