Please use english language
It is currently 21 Jan 2018, 01:07

All times are UTC





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: ENB boost not working
PostPosted: 05 Jan 2018, 18:55 
Offline

Joined: 01 Jan 2018, 12:37
Posts: 6
I have enb series v0.323 installed and enb boost not working. Does not increase any fps global effects turned off i have:
[MEMORY]
ForceVideoMemorySize=true
VideoMemorySizeMb=8192
what can i do to fix this? This is for Fallout 4


Top
 Profile  
 
Tomoko
PostPosted: 06 Jan 2018, 03:19 
Offline
*blah-blah-blah maniac*
User avatar

Joined: 27 Dec 2011, 08:53
Posts: 11727
Location: St.Petersburg
It is not for increasing fps and it was made for old game version, probably not work at all. That parameters are for fixing blurred textures.

_________________
Core i5-4690K 3.5 GHz, 16 Gb ram, GeForce 650 Ti 2 Gb, X-Fi Xtreme Music, WinXP/Win7
I am INFP, not the brutal, godamnit.


Top
 Profile  
 
PostPosted: 06 Jan 2018, 11:29 
Offline

Joined: 01 Jan 2018, 12:37
Posts: 6
its somewhat working no stuttering i think when i use it but it does not use any of my system ram. Previously without enb i cannot achieve stable 50 fps locked when without enb on 1050 ti 1080p max settings
Edit: enb creates visual problems when all effects disabled water puddles reflection changes in bad way and other reflections


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group