Please use english language
It is currently 15 Dec 2017, 00:31

All times are UTC





Post new topic Reply to topic  [ 409 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Next
Author Message
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 09:35 
Offline
*blah-blah-blah maniac*
User avatar

Joined: 27 Dec 2011, 08:53
Posts: 11582
Location: St.Petersburg
It's just released.

_________________
Core i5-4690K 3.5 GHz, 16 Gb ram, GeForce 650 Ti 2 Gb, X-Fi Xtreme Music, WinXP/Win7
I am INFP, not the brutal, godamnit.


Top
 Profile  
 
Tomoko
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 10:30 
Offline

Joined: 27 Apr 2014, 21:22
Posts: 34
It made my loading screen significantly longer than usual but it's working! Do you think I'll be able to use Reshade alongside? Fallout's ENB used a dx11.dll if I'm not mistaken which didn't conflict with Reshade's but this is using a d3d9.dll.

EDIT: Reshade in the proxy library crashed the game(could you please fix this?). I really really like how you have a HUD toggle option and the AO looks great, especially with that "brute force" option enabled. Is that what you plan for the AO to look like after some polish?

EDIT2: Found a bug :D
http://imgur.com/a/Og93M
The loading screens are seriously long though.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 11:58 
Offline
*blah-blah-blah maniac*
User avatar

Joined: 27 Dec 2011, 08:53
Posts: 11582
Location: St.Petersburg
Loading times always increasing with my mod, because of shader dissasembling process, game have 7500 of them to proceed.
Don't ask me about ReShade or other mods like that, compatibility is not guaranteed, because it's like running two antiviruses at once.
Quote:
Is that what you plan for the AO to look like after some polish?

No. "Polishing" is no longer possible for my current ambient occlusion and any known versions of them, performance is already optimized and just some other trick may increase it no more than 1.5 times. Brute force mode is just what can be done with my ssao at max ignoring performance issues. It's rather hbao, i just don't like all these fancy naming and keep using ssao term.
Bugs can't be fixed unless i play the game, but with modding i don't have time for that and when i asked for the saves, was ignored. Just need to rest, sleeping 2-4 hours per day because of mod development.

_________________
Core i5-4690K 3.5 GHz, 16 Gb ram, GeForce 650 Ti 2 Gb, X-Fi Xtreme Music, WinXP/Win7
I am INFP, not the brutal, godamnit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 12:59 
Offline
*sensei*

Joined: 04 Jan 2012, 20:27
Posts: 399
Location: Russia, Vladimir
Reshade works with
[PROXY]
EnableProxyLibrary=true
InitProxyFunctions=false
ProxyLibrary=d3d95.dll - (for the reshade dll)
I also have the same shadows bug(in some places only), also some clothing bugs with the hair transparency fix ON.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 13:14 
Offline
*blah-blah-blah maniac*
User avatar

Joined: 27 Dec 2011, 08:53
Posts: 11582
Location: St.Petersburg
Post saves where bugs are

_________________
Core i5-4690K 3.5 GHz, 16 Gb ram, GeForce 650 Ti 2 Gb, X-Fi Xtreme Music, WinXP/Win7
I am INFP, not the brutal, godamnit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 14:07 
Offline
*sensei*

Joined: 04 Jan 2012, 20:27
Posts: 399
Location: Russia, Vladimir
I dont even know where the saves are stored at. In any case, Ive turned off ssao hair fix and havent noticed any bugs yet.

Image Image
Enb+reshade(for lut only) on\off
ImageImage

Image Image

Image Image

Image Image

Image Image
Dof is not configured, so it tends to blur everything while not in combat(cause the character is centered).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 14:45 
Offline

Joined: 09 Apr 2012, 17:51
Posts: 33
This is awesome! It adds so much quality to those bland graphics. Thanks! :D

_________________
Win 7 64 Pro - 12GB RAM - SSD OCZ Vertex 4 256GB - Intel Core i7 4820K@3.7ghz - Inno3D GeForce GTX 980 Ti iChill X4 Ultra 6GB


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 16:42 
Offline

Joined: 27 Apr 2014, 21:22
Posts: 34
"C:\Users\User\AppData\Roaming\Steam\CODEX\367500\remote"
That bug on imgur I showed you should be near here. Gotta go to work though good luck Boris.
http://www.mediafire.com/download/63a66e0mz62dq20/ddda.sav


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 20:45 
Offline
*master*

Joined: 12 Feb 2014, 17:05
Posts: 190
@dpeasant
looks good!
what SSAO settings do you use?

_________________
Win10x64 (fall creators update) | Intel i5-2500k | Nvidia GTX 970 | 16GB


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Dragon's Dogma
PostPosted: 13 Jan 2016, 23:43 
Offline
*master*
User avatar

Joined: 18 Mar 2014, 14:42
Posts: 244
Image

Image

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 409 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group